Onsdag!

Veckan går alldeles för fort och jag hinner aldrig uppdatera om mina dagar!
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att Millan ska sluta sin engelska så vi kan gå till cafeterian och köpa frulle!
Börjar snart med samhällskunskap och har sedan håltimme halva dagen ( som vanligt).. Slutar vid halv fem och då blir det färd hem och mot stallet för att motionera mina små ponnyer!

Ta hand om er ! Pussokram


Lördagsmys!

Jaha, uppdateringen var väl kanske inte den bästa här!
Fick mina provsvar som jag skrev om innan... Tyvärr ett tungt besked som jag inte vill berätta om här, men jag kommer gå igenom en jobbig period nu vilket gör att jag kommer att uppdatera ännu mer sällan.

Idag har jag hunnit med sååå mycket! Började att plugga naturkunskap tills klockan blev 13.00 då jag skulle börja jobba på travet. Var där tills halv fyra och drog sen hem till mina egna hästar som skulle motioneras! Sen blev det till att övningsköra in till stan för att hämta mamma vid tåget och sen hem, åt, pluggade igen och nu datorn en stund! Snart dags att duscha och ladda upp inför imorn då vi har tävlingar på Sundbyholms travbana!


Nu ska jag försöka förstå hur man laddar upp bilder här !

God morgon!

Kors i taket! Nu har till och med jag gått och skaffat mig en blogg, så vi får se hur länge och ofta den kommer att uppdateras!!

Idag är dagen med stort D, det är dagen då jag får mina provsvar...
Det är med en nervös och spänd känsla jag går omkring här hemma och väntar på att doktorn från Infektion ska ringa...
Jag är egentligen inte rädd för att han ska säga att det är något allvarligt, utan mer rädd för att han ska säga att de inte hittade något. För hittar de inget nu efter de 16 olika prover som togs samma dag, så vet jag inte vad jag gör!

Nu ska jag kolla film, skriver sen <3
// A


RSS 2.0